ŠACHTIČKY: Napriek neprazni počasia a častým otepleniam sme sa dočkali aspoň jedného šampionátu a to ME FISTC na MID a Long tratiach v lyžiarskom stredisku Šachtičky pri Banskej Bystrici. Zaujímavosťou je, že šampionát sa mal pôvodne odohrávať v obci Králiky tiež pri Banskej Bystrici, ale vzhľadom na zlé snehové podmienky bol presunutý na Šachtičky.

Počasie nám veľmi neprialo ani na Šachtičkách, na úvodnom ceremoniály nám síce našťastie nepršalo, no prvý deň šampionátu bol zrušený vzhľadom na pretrvávajúci dážď. V noci sa dážď ale našťastie zmenil na sneh a do rána sme už mali na čom štartovať.

H08D4419

Lenka štartovala s Hookym v kategórii SKJ MID ženy s 1 psom na trať o dĺžke 2 x 21km a po oboch dňoch si vybojovala krásne 2. miesto. Patrik štartoval s požičanými fenkami Bashkou a Izzy v kategórii SKJ MID muži s 2 psami na trať dlhú 2 x 30km. Vybehali si 3. miesto.

Vzhľadom na aktuálnu situáciu s počasím to bol pravdepodobne náš posledný pretek v zimnej sezóne 2015/16. Najbližšie sa predstavíme na jarných pretekoch Farmina Cupu v Mošovciach. Ďakujeme našim sponzorom, že aj vďaka nim sme schopný dosahovať takéto výsledky.

H08D4400

VÝSLEDKY:

Skijoring muži 2 psy:

1. Jakub Urban (CZE)

2. Igor Štefan (SVK)

3. Patrik Lučanský (SVK)

Bikejoring ženy 1 pes:

1. Carla Reistetterová (SVK)

2. Lenka Bičkošová (SVK)