REVIŠTSKÉ PODZÁMČIE – Po niekoľkoročnej prestávke sme zavítali na preteky Revištský okruh, organizované Drevenicou Revište a našim domácim Musherklubom Lučenec. Preteky sme taktiež považovali za generálku na blížiace sa ME psích záprahov OFF-SNOW v Dánskom meste Kalo.

_MG_2299

V sobotu sme štartovali až okolo pol jednej, no na suchú a peknú trať do príjemnej jesennej teploty. Patrik s Amorom trať zvládli pod hranicou 10 minút a priebežne sa umiestnili na prvom mieste. Lenka s Hookym prešla trať tiež čisto a po veľmi peknom výkone obsadila 2. miesto medzi ženami a 4. miesto celkovo, niekoľko sekúnd za pódiom.

_MG_2589

Nedeľa bola pre našich severanov náročnejšia, kvôli vyšším teplotám, preto bolo nutné ich pred štartom dobre ochladiť. Patrik štartoval prvý, s Amorom síce nezašli s rovnakou spokojnosťou ako prvý deň, no náskok mal dostatočný a stačilo mu to na 1. miesto. Lenka s Hookym vyštartovali fantasticky, v priebehu trate šli veľmi pekne, no vysoké teploty si tiež vybrali svoju daň. Medzi ženami si Lenka potvrdila 2. miesto a 4. celkovo.

_MG_2573

Ďakujeme za pekný pretek a tešíme sa aj o rok! 🙂 Teraz týždeň voľna a potom hurá smer Dánsko!